25 iunie 2011

De inceput...

proiecte prin lume este un  loc unde distracția capătă un nou sens! Peste tot găsim glume, bancuri sau alte chestii haioase, dar aici voi incerca să arăt și altfel de distracție...

De câțiva ani buni, prin Europa și nu numai și-a făcut simțită prezența un program al Uniunii Europene extraordinar: Tineret în Acțiune . Ei bine, sub egida acestui program s-au desfășurat deja mii de proiecte în Europa și nu numai, priecte în care tineri cu vârste între 13 și 30 de ani au avut ocazia să întâlnească alți tineri, să lucreze și să învețe împreună cu aceștia lucruri noi, să călătorească și să înțeleagă mai bine ce este Uniunea Europeană și ce vrea ea.

Acum sunt 5 acțiuni în cadrul acestui program, fiecare acțiune are una sau mai multe sub-acțiuni, iar pentru cei curioși și dornici de detalii AICI puteți găsi ghidul complet, care conține toate detaliile acestui program.

În acest blog voi arăta câteva proiecte de tineret desfășurate în ultimii ani, voi invita participanți să spună cum s-au simțit, ce au învățat, cum a fost, cu ce au rămas etc.


Astea fiind spuse, să trecem la treabă! Nu uitați să vă abonați și să spuneți și la alții.. ;)


                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.